Afspraak maken

Bruidskapsel aanvraag

Om een aanvraag te doen voor je bruidskapsel, kun je klikken op onderstaande knop. Hier kun je je gegevens en datum invullen. Je hoort dan van mij of ik nog beschikbaar ben. Een bruidskapsel arrangement is €497,-. dit een all in prijs, inclusief een proefkapsel en gebruik van clip in extensions en haarsieraad (indien gewenst). Excl. reiskosten Nadat je een aanvraag voor een bruidskapsel hebt gedaan, neem ik via de mail contact op. Als ik nog beschikbaar ben, dien je een overeenkomst te tekenen, en een aanbetaling te doen van €150. Pas dan is je reservering definitief. Informatie aangaande je reservering etc komt van Wed Quarters.

Haar opsteken

Losse afspraken voor haar opsteken voor een bruiloft is niet meer mogelijk. Dit is alleen mogelijk in combinatie bij een bruidsboeking.

"Alice is een topper! Vanaf het begin ben ik al vaste klant. Met elke bruiloft of feestgelegenheid zit ik bij haar in de stoel. Van stoer naar classy, nonchalant of waves zij kan alles tot in perfectie realiseren. Ze begrijpt precies wat je wilt, vraagt wat je ervan vind. En voor een kleine aanpassing op het eindresultaat draait ze haar handen ook niet om. Ze zorgt dat jij tevreden de deur uit gaat! Zelfs na een avondje losgaan op de dansvloer zit je haar nog perfect!"
Martina
Bruiloftsgast