Afspraak maken

Vraag beschikbaarheid aan

Reservering is pas definitief na een aanbetaling.

Bruidskapsel aanvraag

Om een aanvraag te doen voor je bruidskapsel, kun je me mailen naar info@alicehairstyling.nl. Vermeld hierin jouw trouwdatum zodat ik kan kijken of ik nog beschikbaar ben. (De online agenda is niet langer meer in gebruik). Een bruidskapsel arrangement is €375,-. dit een all in prijs, inclusief een proefkapsel en gebruik van clip in extensions en haarsieraad (indien gewenst). Excl. reiskosten. Nadat je een aanvraag voor een bruidskapsel hebt gedaan, neem ik via de mail contact op. Tevens stuur ik dan de volledige tarievenlijst mee & een overeenkomst welke bij akkoord dient te worden ingevuld. Hierin zijn de andere kosten zoals toeslag voor vroeg starten, reiskosten en het bijboeken van gasten te zien. Na akkoord ontvang je een aanbetaling factuur. Zonder aanbetaling staat je datum NIET vast!

Haar opsteken

Losse afspraken voor haar opsteken voor een bruiloft is niet meer mogelijk. Dit is alleen mogelijk in combinatie bij een bruidsboeking.

"Alice is een topper! Vanaf het begin ben ik al vaste klant. Met elke bruiloft of feestgelegenheid zit ik bij haar in de stoel. Van stoer naar classy, nonchalant of waves zij kan alles tot in perfectie realiseren. Ze begrijpt precies wat je wilt, vraagt wat je ervan vind. En voor een kleine aanpassing op het eindresultaat draait ze haar handen ook niet om. Ze zorgt dat jij tevreden de deur uit gaat! Zelfs na een avondje losgaan op de dansvloer zit je haar nog perfect!"
Martina
Bruiloftsgast