Cursus volgen

Word zelf een haarstylist

1:1 lessons / Privé cursus

English: are you from abroad, but would you like to follow a visual 1:1 from me? Please send me an email for more information (info@alicehairstyling.nl). Perhaps we could schedule a 1:1 lessons via ZOOM. ------------------- NL: Wil jij graag van alles leren over Bruidskapsels, maar werk je liever niet in groepsverband? Dan is een privé cursus het meest geschikt voor jou. Je kan dan zelf aangeven wat je graag zou willen behandelen en leren. Ik maak dan een passend programma voor je. In zo'n cursus deel ik al mijn tips en tricks en heb je gelegenheid om alles aan mij te vragen. Een privé cursus is te boeken voor 4 uur, 5 uur of 6 uur les. Uiteraard zijn meerdere keren ook mogelijk. Informeer via de mail voor de mogelijkheden en tarieven.

Vlechtcursus voor gevorderden

Let op: deze cursus wordt momenteel niet meer aangeboden! ----------------------------------------------- Leer in 1 avond te vlechten als een pro! Ben je al in staat om de basis vlechten te maken, maar zou je graag meer willen leren? Schrijf je dan in voor deze workshop. Na één avond ben je bereid om onderstaande vlechten te creëren: - 4 STRAND BRAID (‘4 strengen vlecht) - 5 STRAND BRAID (5 strengen vlecht) - LOOPED WATERFALL SIDE BRAID (waterval vlecht aan de zijkant) - DNA BRAID (gedraaide vlecht) Aan het eind van deze cursus ontvang je een certificaat!

Bridal Hairstyling Cursus

Leer in 2 dagen zelf bruidskapsels te maken! Ben je een ervaren haarstyliste/bruidsstyliste en zou je graag wat meer technieken en kapsels willen leren? Dan is deze 2 daagse workshop wellicht wat voor jou! Om te kunnen werken met bruiden en bruidskapsels is het van groot belang om bij het zien van een kapsel (bijvoorbeeld op het voorbeeldplaatje dat de bruid laat zien) de verdeling ervan te weten. Hoe is dat kapsel opgebouwd? Waar moet ik beginnen en hoe bereid ik het haar voor? Als de basis goed is en je bent bereid om verschillende technieken toe te passen in opsteekkapsels, dan kom je echt een heel eind! Tijdens deze 2 daagse workshop zullen ondergenoemde kapsels behandeld worden. Dagindeling: Dag 1: - Sleek chignon met streepjes-/3D techniek (simpel, maar stijlvol opgestoken). Bij dit kapsel staat vooral de stevige basis opbouw centraal. - Laag opgestoken kapsel met twist en twinwave techniek Dag 2: - Hoog opgestoken kapsel - In lengte opgestoken kapsel - LET OP: kapsels kunnen variëren per cursus aangezien de trends steeds veranderen Gebruik van haarvulling, productkennis, krultechnieken en tips & tricks worden behandeld. Uiteraard is er alle mogelijkheid tot het stellen van vragen en advies. Tijdens deze cursus staat er een heerlijke lunch klaar rond 12:15 uur. Aan het eind van de cursus ontvang je een certificaat van deelname. Klik verder voor meer info.

Beginners cursus bridal Hairstyling

Leer in 1 dag alles over de basis beginselen van prachtige bruidskapsels! Wil jij graag bruidsstyliste worden of ben je visagiste en zou je graag ook haar stylen willen aanbieden, maar weet je heel weinig hiervan af of eigenlijk helemaal nog niks? Dan is deze 1 daagse cursus de juiste start voor jou! Tijdens deze cursus gaan we namelijk helemaal bij de basis beginnen. Klik op de rode knop hieronder voor alle informatie

Leer je eigen haar opsteken/stylen (alleen online mogelijk)

Let op: momenteel wordt deze cursus niet gegeven. Wel is hij via een Online Cursus te volgen - zie de tab Online Cursussen voor meer informatie. ----------------------------------------------- Wil jij:

  • Handiger worden met je eigen haar?
  • Het gemakkelijk, snel, maar leuk vast kunnen zetten in een (halve) updo of staart?
  • Leren hoe je de krultang het beste kunt gebruiken en vasthouden om mooie waves/krullen te creëren?
  • Weten hoe je met de stijltang volume, krullen en losse waves kunt maken?
  • Mooie volume kunnen creëren d.m.v. touperen zodat je look net wat meer ‘classy’ heeft?
Dan is deze cursus perfect voor jou!

Clean Elegant updo cursus

*maandag 6 september vind er een combi cursus plaats waarin Clean updo's wordt behandeld en Glamour Waves. Kosten hiervan zijn €245,- excl BTW. aanmelden hiervoor kan via de mail of DM instagram. * Ben jij een bruidsstyliste of ben je veel bezig met haren opsteken en wil je je skills graag uitbreiden met de allernieuwste technieken? Dan is deze 1 daagse cursus wat voor jou! Tijdens deze cursus ga je van alles leren over gladde kapsels met accenten en diepte erin (clean texture). Je werkt op een model (zelf regelen). Deze kapsels ogen erg simpel en elegant, toch zitten er vele technieken in verstopt. Hoe creëer je dit (met welke producten & technieken) en hoe zorg je ervoor dat dit de hele dag goed blijft zitten? We behandelen in ieder geval 2 kapsels, 1 met vulling en 1 zonder vulling. Niet het kapsel is belangrijk, maar de technieken die erin verwerkt zijn. Na deze cursus ben je bereid om deze technieken in allerlei kapsels toe te passen, waardoor je werk exclusief wordt. Zeker voor het werken met bruiden is deze cursus een echte toevoeging en must aangezien veel bruiden kiezen voor bijvoorbeeld het prachtige werk van Tonya Stylist. Zij is bekend om haar ‘eenvoudige’ kapsels en vele bruiden kiezen daar nu voor. Let op: ervaring is belangrijk voor deze cursus. Je dient de afgelopen tijd een cursus bij mij of elders te hebben gedaan waarbij 3D techniek is behandeld.

Cursus Mermaid Hairstyles

Ben jij een bruidsstyliste of ben je veel bezig met haren opsteken en wil je je skills graag uitbreiden met de allernieuwste technieken? Dan is deze 1 daagse cursus wat voor jou! Tijdens deze cursus neem ik je mee in mijn wereld van romantische opsteekkapsels en de vele technieken die daar bij horen. In lengte opsteken en de 3D Techniek (oftewel streepjes techniek) zal grotendeels centraal staan. Hoe creëer je deze (met welke producten & technieken) en hoe zorg je ervoor dat dit de hele dag goed blijft zitten. We behandelen 2 kapsels (deze kunnen gedurende het jaar verschillen aangezien trends ook veranderen). Niet het kapsel is belangrijk, maar de technieken die erin verwerkt zijn. Na deze cursus ben je bereid om deze technieken in allerlei kapsels toe te passen, waardoor je werk exclusief wordt. Zeker voor het werken met bruiden zijn deze technieken een echte toevoeging en must!