Cursus volgen

Te boeken

MASTERCLASSES & WORKSHOPS VOOR BRUIDSSTYLISTEN

Bruidskapsel cursussen gericht op clean hairstyling

Clean Updo & IG Business Masterclass

Wil jij graag meer leren over clean updo's, hoe nou precies clean te werken, mooie foto's maken en hoe instagram in te zetten voor je bedrijf, om zo meer klanten/bruidsboekingen te genereren? Dan is deze 1 daagse masterclass voor jou! Nog maar een paar plekjes vrij!!

NIEUW! Clean Updo & Glam waves WORKSHOP

Wil jij graag meer leren over clean updo's, hoe nou precies clean te werken, en prachtige Glamour waves creeren op een echt model? Dan is deze 1 daagse workshop voor jou! Per workshop plek voor 3 personen, dus zeer exclusief!

NIEUW! Beginners Bridal & Business Masterclass

Wil jij graag bruidsstyliste worden, en je bruidskapsel bedrijf starten, maar je weet niet goed waar je moet beginnen? Dan is deze 1 daagse training voor jou! in de ochtend focussen we op tools/producten en laat ik een kapsel zien, en in de middag gaan we samen bezig om een plan te maken om jouw bruidskapsel bedrijf te starten en hoe je je eerste klanten kunt genereren.

Meer geinteresseerd in masterclass waarbij je zelf aan de slag gaat op een mannequin? Stuur me dan een mailtje naar info@alicehairstyling.nl . Bij voldoende interesse plan ik een datum.

PRIVE BRUIDSKAPSEL CURSUS

Werk aan de technieken waar JIJ behoefte aan hebt! Halve dag of hele dag mogelijk. Alle informatie vind je via de knop hieronder.

BRIDAL MASTERY / online cursussen

Al mijn bruidskapsel cursussen zijn samengevoegd tot 1 grote online academy, waarin nu 2 online cursussen beschikbaar zijn: Bridal Business Mastery & Bridal Hairstyling Mastery In deze academy leer je het creëren van prachtige clean/gladde bruidskapsel; - Clean updo's - Modern ridges (3D techniek) - Glamour waves - Werken met extreem dik en dun haar - Werken met Clip in extensions - Werken met sluiers en haar sieraden - Het vinden van je signature look om zo je ideale bruid aan te trekken - Het ontcijferen van voorbeeldplaatjes - Het calculeren van je prijzen En zo veel meer! Klik hieronder om naar de desbetreffende website te gaan. NIEUW: PRIVE CURSUS IN COMBINATIE MET DEZE ONLINE CURSUSSEN. GA NAAR DE HOME PAGINA VOOR ALLE INFO

Start YOUR bridal Business

Mini cursus voor het opstarten & beginnen van JOUW eigen bruidsstylisten bedrijf. Klik hieronder voor alle info

Leer je eigen haar opsteken/stylen (alleen online mogelijk)

Let op: momenteel wordt deze cursus niet gegeven. Wel is hij via een Online Cursus te volgen - zie de tab Online Cursussen voor meer informatie. ----------------------------------------------- Wil jij:

  • Handiger worden met je eigen haar?
  • Het gemakkelijk, snel, maar leuk vast kunnen zetten in een (halve) updo of staart?
  • Leren hoe je de krultang het beste kunt gebruiken en vasthouden om mooie waves/krullen te creëren?
  • Weten hoe je met de stijltang volume, krullen en losse waves kunt maken?
  • Mooie volume kunnen creëren d.m.v. touperen zodat je look net wat meer ‘classy’ heeft?
Dan is deze cursus perfect voor jou!