Waarom Alice kiezen als jouw bruidsstyliste?

Lieve Bruid to be,

Wat super fijn dat je op mijn pagina terecht bent gekomen en dat je geïnteresseerd bent in mij als je bruidsstyliste.

Mijn naam is Alice Kapitein en sinds februari 2017 ben ik trotse eigenaar van Alice Kapitein Hairstyling.

Sinds die tijd heb ik al vele bruidskapsels en gastenkapsels gecreëerd en er staan nog vele op de planning en daar ben ik heel dankbaar voor.

Ook jouw bruidskapsel zou ik graag willen verzorgen.

Maar waarom zou je mij kiezen uit al die bruidsstylisten die er zijn?

 1. Ik heb inmiddels al zoveel bruiden verzorgd, dat ik exact weet hoe ik met elk haartype om moet gaan. Zowel dun, kort haar, als erg dik en lang haar, overal weet ik raad mee! Ook ben ik een educator, waardoor ik precies weet hoe ik de beste en meest houdbare kapsels moet creëren. (Ik ben gespecialiseerd in clean updo’s en glamour waves. Wil je graag iets van een bohemian kapsel, dan ben je bij mij niet aan het juiste adres. )
 2. Ik volg vele trainingen om Up To Date te blijven van de laatste trends. Ook volg ik verschillende online academy’s van buitenlandse haarstylisten. Hieronder een aantal opgesomd;
  • Cara Clyne: online academy waarin ik me heb gespecialiseerd in de Clean Elegant kapsels, maar waarbij ik ook veel business gerelateerde dingen heb geleerd. Ik ben nog steeds lid van deze academy dus leer nog steeds bij
  • Tonya Stylist! Bij haar heb ik een 2daagse prive cursus via ZOOM gevolgd
  • Kristina Gasperas Academy: een online academy waar ik al 2 jaar lid van ben
  • Hair By Hanna Taylor: online academy waar ik nu sinds een jaar lid van ben
  • Bridal Beauty Confidence: een online academy waar ik al 2 jaar lid van ben
  • Georgy Kot: hier heb ik een online cursus gevolgd
  • Yeliz Kaya education: hier heb ik inmiddels 2 keer een cursus gevolgd. 1x een meerdaagse cursus en 1x een privé cursus
  • Zohra Handiri Academy: hier heb ik een meerdaagse cursus gevolgd
  • En nog steeds wil ik nieuwe cursussen blijven volgen. Er staat al het één en ander gepland!
 3. Ik ben genomineerd in de top 100 categorie Special Event Styling in de OneShot Hairawards (global instagram hair competition). Er waren maar liefst 14.000 inzendingen in die categorie!
 4. Ik ben veel bezig met oefenen, ook wanneer ik niet aan het werk ben.
 5. Ik werk alleen met de allerbeste producten & technieken om er zo zeker van te zijn dat je bruidskapsel de hele dag houdt.
 6. Ik heb clip in extensions beschikbaar is mijn salon. Dus wanneer tijdens het proefkapsel blijkt dat extensions gebruiken noodzakelijk is, of omdat je dat zelf graag wilt voor extra volume of lengte, kunnen we deze verwerken in je kapsel. Dit is inbegrepen bij de prijs!
 7. Ook heb ik haarsieraden beschikbaar welke verwerkt kunnen worden in het kapsel. Ook dit is inbegrepen bij de prijs.
 8. Ik geef cursussen in bruidskapsels. Daardoor ben ik genoodzaakt om te weten hoe kapsels is elkaar steken, waarom een bepaalde techniek wanneer gebruikt wordt en hoe je om moet gaan met elk soort haartype. Als educator wordt je als het ware gedrild om dit soort informatie en handelingen eigen te zijn. Wat je ook weer beter maakt in je werk als bruidsstyliste.
 9. Ik kan je assisteren bij het aantrekken van de jurk, indien dat gewenst is. Ik heb al vele bruidjes hierbij geholpen. Tevens wacht ik tot je je jurk aan hebt zodat ik zelf de sluier kan plaatsen, zodat je gegarandeerd bent dat die de hele dag blijft zitten.
 10. Ik verzorg ook graag het kapsel van je familieleden bij jou op locatie! (geef dit wel even gelijk aan bij een definitieve boeking).
 11. Back up service: als ik echt door ernstige omstandigheden niet kan komen op jouw trouwdag, dan zal ik er zelf alles aan doen om een geschikte vervanger te regelen.
 12. Ik werk met een ALL-IN prijs, dus je hoeft je niet druk te maken over meerprijzen voor vroeg starten, het huren van clip in extensions etc. 

Tijdens de proef maak ik foto’s & video’s van jouw kapsel, schrijf ik voor mezelf op hoe ik een kapsel heb gecreëerd en welke producten/tools ik heb gebruikt. Als een andere stylist het dan moet over nemen, hebben ze alle informatie.

Hopelijk heb ik je hiermee nog meer gevoel gegeven dat je bij mij aan het juiste adres bent. Kijk vooral even op mijn instagram (@alicekapitein_hairstyling) voor al mijn kapsels. Ik heb namelijk al vele creaties gemaakt. Ik help je graag om je er op je allermooist uit te laten zien.

Kijk snel of ik nog beschikbaar ben op jouw grote dag!


Extra informatie

Tarieven:

Bruidskapsel arrangement ALL-IN                                        € 497,- incl btw.   

Dit is inclusief:

 • Een proefkapsel bij mijn in de salon (+/- 2 uur). Hier nemen we alle tijd om je wensen door te spreken en ga ik samen met jouw kijken wat geschikt is. Ik zal proberen aan al je wensen te voldoen, maar ook eerlijk zijn in de dingen die wel of niet mogelijk zijn.
 • Alle benodigde producten, speldjes, vullingen
 • Gebruik van haar extensions en een haarsieraad, indien gewenst. (Deze hoef je dus niet apart nog te huren!)
 • Alle contact die nodig is voorafgaand aan de proef en naar de grote dag toe. Ik ben altijd bereikbaar voor vragen/appjes.
 • Het bruidskapsel op de dag zelf op locatie (ik ben +/- 3 uur aanwezig)
 • Het assisteren bij de jurk aantrekken indien gewenst.
 • Back up service: als ik echt door ernstige omstandigheden niet kan komen op jouw trouwdag, dan zal ik er zelf alles aan doen om een geschikte vervanger te regelen.
 • Geen meerprijzen voor vroeg starten (beschikbaar vanaf 06:00)

excl. reiskosten (€0,35 p/km)

Belangrijke informatie;

1 bruid per week:

Vanaf nu zal ik nog maar 1 bruid per week aannemen. Dit zodat er alle aandacht is voor mijn bruidjes, ook tijdens hun proefkapsel. Op deze manier kan ik veel meer de tijd nemen voor elke bruid, en zo alleen het allerbeste geven!

Ook geeft mij dit meer mogelijkheid om wat vrije tijd in de weekenden te plannen voor mijn gezin, maar ook om cursussen in te plannen, ik ben nou eenmaal ook een educator.

 

Maximum reistijd:

Ik neem bruidsboekingen aan voor vrijdag of zaterdag, voor bruidjes met een maximum reistijd van 30 minuten (gerekend vanaf postcode 8322 CD Urk).

Woon je iets verder, neem dan contact op. Indien ik na 8 uur aanwezig kan zijn, kan ik kijken wat ik voor je kan betekenen 😉

 

Aanvraag/bevestiging/aanbetaling:

Via de tab Bruidskapsel kun je je aanvraag regelen. Ik ontvang daar een melding van en kan dan kijken of ik nog beschikbaar ben. Via de mail ontvang je dan een reactie.

Als ik beschikbaar ben, ontvang je van mij een email, met daarin een een persoonlijke link. Via de link kun je de overeenkomst doorlezen en het contract tekenen. Zodra dat binnen is, staat je datum gereserveerd. Je ontvangt dan de aanbetalings factuur. Let op: een aanbetaling is noodzakelijk!  

Zo voorkom ik ook dat er onnodig datums bezet gehouden worden. En weet jij zeker dat jouw datum helemaal vast staat! 

______________

Misschien vraag je je af waarom een bruidskapsel zo duur is. En dat snap ik. Laat ik het je uitleggen;

Wanneer je gaat trouwen wil je alles tot in de puntjes geregeld hebben. Prachtige locatie, prachtige jurk, een goede fotograaf etc. Maar als je haar niet goed zit, voel jij je zelf ook niet prettig die dag. En dat is het allerlaatste wat we willen. Op alle foto’s die gemaakt zullen worden zal je kapsel te zien zijn. Het is dus van belang dat dat goed zit en de hele dag blijft zitten. 

Een bruidsstyliste is gespecialiseerd in het maken van bruidskapsels. Er komen namelijk heel wat dingen kijken bij een goed houdbaar kapsel. Niet alle kappers/haarstylisten weten hoe je opsteek kapsels moeten creëren en kan het dus zijn dat als je geen gespecialiseerde bruidsstyliste boekt, je niet tevreden bent met je proefkapsel. Wat inhoud dat je op zoek moet gaan naar een ander. Dubbele kosten dus!

Tevens zitten er vele uren voor ons als de styliste in een bruidskapsel boeking. 

Van administratie (overeenkomst/facturen/aanbetaling/mailtjes etc) tot aan het proefkapsel (2 uur), tot aan het gereed maken van de koffer voor de dag zelf en dan de styling op jouw trouwdag waarbij we minimaal 2 tot 3 uur aanwezig zijn. Er zitten dus heel wat uren in wat vanaf de buitenkant niet echt te zien is. 

En mijn prijs is ALL-IN. Dus alles is al mee berekend (behalve reiskosten). Dus je hoeft je niet druk te maken over de huur van clip in extensions, haarsieraden, meerprijs voor vroeger starten etc.

En doordat ik heel erg gefocust ben op continue bij te leren en alleen maar het allerbeste te willen voor mijn bruiden moet ik blijven investeren. 

Laat ik het zo zeggen; het is je geld dubbel en dwars waard! Je kiest namelijk voor exclusiviteit! 

BOEK JOU BRUIDSKAPSEL HIER