Waarom Alice Hairstyling?

Lieve Bruid to be,

Wat super fijn dat je op mijn pagina terecht bent gekomen en dat je geïnteresseerd bent in mij als je bruidsstyliste.

Mijn naam is Alice Kapitein en sinds februari 2017 ben ik trotse eigenaar van Alice Kapitein Hairstyling.

Sinds die tijd heb ik al vele bruidskapsels en gastenkapsels gecreëerd en er staan nog vele op de planning en daar ben ik heel dankbaar voor.

Ook jouw bruidskapsel zou ik graag willen verzorgen.

Maar waarom zou je mij kiezen uit al die bruidsstylisten die er zijn?

 1. Ik heb inmiddels al zoveel bruiden verzorgd, dat ik exact weet hoe ik met elk haartype om moet gaan. Zowel dun, kort haar, als erg dik en lang haar, overal weet ik raad mee!
 2. Ik volg vele trainingen om Up To Date te blijven van de laatste trends. Ook volg ik verschillende online academy’s van buitenlandse haarstylisten. Hieronder een aantal opgesomd;
  • Cara Clyne: online academy waarin ik me heb gespecialiseerd in de Clean Elegant kapsels, maar waarbij ik ook veel business gerelateerde dingen heb geleerd. Ik ben nog steeds lid van deze academy dus leer nog steeds bij
  • Kristina Gasperas Academy: een online academy waar ik al 2 jaar lid van ben
  • Hair By Hanna Taylor: online academy waar ik nu sinds een half jaar lid van ben
  • Bridal Beauty Confidence: een online academy waar ik al 2 jaar lid van ben
  • Tonya stylist: hier heb ik een online cursus gevolgd
  • Georgy Kot: hier heb ik een online cursus gevolgd
  • Yeliz Kaya education: hier heb ik inmiddels 2 keer een cursus gevolgd. 1x een meerdaagse cursus en 1x een privé cursus
  • Zohra Handiri Academy: hier heb ik een meerdaagse cursus gevolgd
  • En nog steeds wil ik nieuwe cursussen blijven volgen. Er staat al het één en ander gepland!
 3. Ik ben genomineerd in de top 100 categorie Special Event Styling in de OneShot Hairawards (global instagram hair competition). Er waren maar liefst 14.000 inzendingen in die categorie!
 4. Ik ben veel bezig met oefenen, ook wanneer ik niet aan het werk ben.
 5. Ik werk alleen met de allerbeste producten & technieken om er zo zeker van te zijn dat je bruidskapsel de hele dag houdt.
 6. Ik heb clip in extensions beschikbaar is mijn salon. Dus wanneer tijdens het proefkapsel blijkt dat extensions gebruiken noodzakelijk is, of omdat je dat zelf graag wilt voor extra volume of lengte, kunnen we deze verwerken in je kapsel. Dit is inbegrepen bij de prijs!
 7. Ook heb ik haarsieraden beschikbaar welke verwerkt kunnen worden in het kapsel. Ook dit is inbegrepen bij de prijs.
 8. Ik geef cursussen in bruidskapsels. Daardoor ben ik genoodzaakt om te weten hoe kapsels is elkaar steken, waarom een bepaalde techniek wanneer gebruikt wordt en hoe je om moet gaan met elk soort haartype. Als educator wordt je als het ware gedrild om dit soort informatie en handelingen eigen te zijn. Wat je ook weer beter maakt in je werk als bruidsstyliste.
 9. Ik kan je assisteren bij het aantrekken van de jurk, indien dat gewenst is. Ik heb al vele bruidjes hierbij geholpen.
 10. Ik verzorg ook graag het kapsel van je familieleden bij jou op locatie! (geef dit wel even gelijk aan bij een definitieve boeking).
 11. Back up service: als ik echt door ernstige omstandigheden niet kan komen op jouw trouwdag, dan zal ik er zelf alles aan doen om een geschikte vervanger te regelen.

Tijdens de proef maak ik foto’s van jouw kapsel, schrijf ik voor mezelf op hoe ik een kapsel heb gecreëerd en welke producten/tools ik heb gebruikt. Als een andere stylist het dan moet over nemen, hebben ze alle informatie.

Hopelijk heb ik je hiermee nog meer gevoel gegeven dat je bij mij aan het juiste adres bent. Ik help je graag om je er op je allermooist uit te laten zien op je grote dag.

Kijk snel of ik nog beschikbaar ben op jouw grote dag!


Extra informatie

Tarieven:

Bruidskapsel arrangement                                        € 270,-.

Dit is inclusief:

 • Een proefkapsel bij mijn in de salon (+/- 2 uur). Hier nemen we alle tijd om je wensen door te spreken en ga ik samen met jouw kijken wat geschikt is. Ik zal proberen aan al je wensen te voldoen, maar ook eerlijk zijn in de dingen die wel of niet mogelijk zijn.
 • Alle benodigde producten, speldjes, vullingen
 • Gebruik van haar extensions en een haarsieraad, indien gewenst. (Deze hoef je dus niet apart nog te huren!)
 • Alle contact die nodig is voorafgaand aan de proef en naar de grote dag toe. Ik ben altijd bereikbaar voor vragen/appjes.
 • Het bruidskapsel op de dag zelf op locatie (ik ben +/- 3 uur aanwezig)
 • Het assisteren bij de jurk aantrekken indien gewenst.
 • Back up service: als ik echt door ernstige omstandigheden niet kan komen op jouw trouwdag, dan zal ik er zelf alles aan doen om een geschikte vervanger te regelen.

excl. toeslagen m.b.t. vroeg starten en reiskosten (€0,35 p/km)

Belangrijke informatie;

1 bruid per week:

Vanaf nu zal ik nog maar 1 bruid per week aannemen in de periode van mei tot en met september. Dit zodat er alle aandacht is voor mijn bruidjes, ook tijdens hun proefkapsel. Op deze manier kan ik veel meer de tijd nemen voor elke bruid, en zo alleen het allerbeste geven!

Ook geeft mij dit meer mogelijkheid om wat vrije tijd in de weekenden te plannen voor mijn gezin, maar ook om cursussen in te plannen, ik ben nou eenmaal ook een educator.

 

Maximum reistijd:

Ik neem bruidsboekingen aan voor vrijdag of zaterdag, voor bruidjes met een maximum reistijd van 40 minuten (gerekend vanaf postcode 8322 CD Urk).

Woon je iets verder, neem dan contact op. Indien ik na 8 uur aanwezig kan zijn, kan ik kijken wat ik voor je kan betekenen 😉

 

Aanvraag/bevestiging/aanbetaling:

Via de online agenda kun je kijken of je datum nog beschikbaar is. Zo ja, dan kun je deze datum aanklikken en je aanvraag doen. Dit houd echter nog niet in dat deze datum geheel gereserveerd is voor jou!

Na je aanvraag ontvang je van mij per email de tarievenlijst. Hierin staan alle tarieven m.b.t. toeslagen i.v.m. vroeg starten, reiskosten etc en eventueel bij te boeken gasten.

Binnen 7 dagen dien je hier akkoord op te geven. Na akkoord wordt er een aanbetaling van €50,- gevraagd. Hiermee wordt jouw datum definitief vastgezet.

Zo voorkom ik ook dat er onnodig datums bezet gehouden worden.