Bruidskapsel

augustus 2021
ma di wo do vr za zo
2627282930311
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
303112345

Reserveer hier alvast de dag van je bruiloft. Ik neem vervolgens contact met je op om de wensen te bespreken!

Let op: voor het maken van een afspraak via deze site dien je eerst een account aan te maken (zie ‘My account’ rechtsboven). De tarieven voor een bruidskapsel starten vanaf €270,- . Dit is incl. proefkapsel & gebruik van clip in extensions en haarsieraad indien gewenst. Nadat je een aanvraag voor een bruidskapsel hebt gedaan, neem ik via de mail contact op. Tevens stuur ik dan de volledige tarievenlijst mee. Belangrijk voorafgaand aan het boeken: - Ik neem alleen boekingen aan in regio Urk/Flevoland. Mijn maximale reistijd is dan ook 40 minuten. (Woon je iets verder, neem dan contact op. Indien ik niet voor 8 uur aanwezig dien te zijn, kan ik kijken wat ik voor je kan betekenen.) - Ik neem alleen boekingen aan voor vrijdag en zaterdag.

Op je grote dag is het van groot belang dat je er prachtig uitziet. Je kapsel speelt hierbij een hele grote rol…

Voorafgaand aan deze dag ben je vast en zeker bezig met het verzamelen van plaatjes van bruidsjurken, maar vooral ook van kapsels. Dat is heel goed, want zo creëer je een beeld van hoe jij er graag uit wilt zien op je grote dag. Let er wel op dat het niet altijd mogelijk is om een kapsel 100% na te maken, maar ik ga wel proberen zoveel mogelijk aan je wensen te voldoen en vooral samen te bespreken wat de mogelijkheden zijn en wat bij jou en je jurk past.

En dat is wat ik belangrijk vind! Jouw droomkapsel werkelijkheid te maken.

Tijdens de proefsessie (die in mijn salon plaats vindt) bespreken we al je wensen en beantwoord ik je vragen. Mocht je er niet precies over uit zijn wat je zou willen voor kapsel dan bespreken we alle opties, want ik vind het uiteraard ook een HELE uitdaging om zelf iets te mogen creëren. Het gaat erom dat je na de proefsessie met een gerust hart naar huis toe gaat en toe leeft naar DE grote dag, zonder zorgen te maken over je haar. Op de dag zelf kom ik bij jou thuis of op locatie. Die dag besteed ik nog net even meer aandacht aan het kapsel zodat het goed de hele dag blijft zitten en het er gewoon prachtig uit ziet!

“Na een aantal foto's van Alice creaties gezien te hebben op social media wist ik het meteen, Alice moet mijn bruidskapsel maken. Alice is creatief en kan zich goed indenken wat jij wel. Nadat ik een aantal foto's liet zien en uitlegde wat ik wilde, kwam al snel mijn droom bruidskapsel uit de bus! Het eindresultaat was voor mij perfect! Alice is heel precies en werkt keurig, dat is denk ik graag wat je wil op je bruiloft, Perfectie!”
Hamanda
Bruidskapsel
Wat kan Alice mega goed haar doen! Ik wist direct al met het voorbereiden van mijn trouwdag dat ik haar wilde Ik kwam met een voorbeeld aan hoe ik het wilde. Alice zij eerst niet dat het met mijn eigen haar mogelijk was, ik baalde toen natuurlijk. Maar Alice zij dat er een optie mogelijk was, extensions. Wat vond ik het fijn dat Alice met mij mee dacht. Ik heb 1 kapsel proef gezeten en het werd hem meteen. Op de trouwdag zelf zat het nog mooier, echt Pietje precies! Ze levert echt vakwerk! En op de dag zelf kreeg ik zoveel reacties op mijn haar en na de tijd ook, wat was dat leuk om te horen. Ik raad zeker Alice aan .”
Aliesa Kloosterman
Bruidskapsel
“Ik kwam met een idee als bruidskapsel en tijdens mijn proefkapsel had Alice het al helemaal gemaakt zoals ik wilde. Op de trouwdag zat het nóg mooier! Ik was bang dat het misschien uit zou zakken omdat ik een los kapsel had. Maar dit was totaal niet het geval. Ik had windkracht 5 op mijn bruiloft en zelfs daarmee bleef het gewoon top zitten. Ik had echt pluizig stijl haar en alles er uitgezakt verwacht, maar het zat perfect tot het eind! .”
Malissa
Bruidskapsel