Bruidskapsel

augustus 2020
ma di wo do vr za zo
272829303112
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31123456

Reserveer hier alvast de dag van je bruiloft. Ik neem vervolgens contact met je op om de wensen te bespreken!

Let op: voor het maken van een afspraak via deze site dien je eerst een account aan te maken (zie ‘My account’ rechtsboven). De tarieven voor een bruidskapsel starten vanaf €150,- (2020). Dit is inclusief een proefkapsel. Tarieven 2021 kunnen anders zijn. Allerlei extra’s zijn mogelijk (tegen meerprijs), we kunnen het zo uitgebreid mogelijk maken als je wilt! Nadat je een aanvraag voor een bruidskapsel hebt gedaan, neem ik via de mail contact op. Tevens stuur ik dan de volledige tarievenlijst mee. Belangrijk voorafgaand aan het boeken: - Ik neem alleen boekingen aan in regio Urk/Flevoland. Mijn maximale reistijd is dan ook 35 á 40 minuten. - Ik neem alleen boekingen aan voor vrijdagen en zaterdagen.

Op je grote dag is het van groot belang dat je er prachtig uitziet. Je kapsel speelt hierbij een hele grote rol…

Voorafgaand aan deze dag ben je vast en zeker bezig met het verzamelen van plaatjes van bruidsjurken, maar vooral ook van kapsels. Dat is heel goed, want zo creëer je een beeld van hoe jij er graag uit wilt zien op je grote dag. Let er wel op dat het niet altijd mogelijk is om een kapsel 100% na te maken, maar ik ga wel proberen zoveel mogelijk aan je wensen te voldoen en vooral samen te bespreken wat de mogelijkheden zijn en wat bij jou en je jurk past.

En dat is wat ik belangrijk vind! Jouw droomkapsel werkelijkheid te maken.

Tijdens de proefsessie (die in mijn salon plaats vindt) bespreken we al je wensen en beantwoord ik je vragen. Mocht je er niet precies over uit zijn wat je zou willen voor kapsel dan bespreken we alle opties, want ik vind het uiteraard ook een HELE uitdaging om zelf iets te mogen creëren. Het gaat erom dat je na de proefsessie met een gerust hart naar huis toe gaat en toe leeft naar DE grote dag, zonder zorgen te maken over je haar. Op de dag zelf kom ik bij jou thuis of op locatie. Die dag besteed ik nog net even meer aandacht aan het kapsel zodat het goed de hele dag blijft zitten en het er gewoon prachtig uit ziet!

“Na een aantal foto's van Alice creaties gezien te hebben op social media wist ik het meteen, Alice moet mijn bruidskapsel maken. Alice is creatief en kan zich goed indenken wat jij wel. Nadat ik een aantal foto's liet zien en uitlegde wat ik wilde, kwam al snel mijn droom bruidskapsel uit de bus! Het eindresultaat was voor mij perfect! Alice is heel precies en werkt keurig, dat is denk ik graag wat je wil op je bruiloft, Perfectie!”
Hamanda
Bruidskapsel
“Ik ben zeer tevreden over Alice als mijn bruidskapster. Met een paar foto's van Pinterest wist ze gelijk wat ik bedoelde en het proefkapsel zat ook in één keer al bijna helemaal perfect! Van te voren was ik zelfs een beetje zenuwachtig, dat het niet precies zo zou lukken zoals ik wilde, omdat ik nogal perfectionistisch ben.. Maar het eindresultaat was nog mooier dan ik in mijn hoofd bedacht had! Op de dag zelf heeft mijn haar de hele dag top gezeten. 'S avonds om 12 uur zat het nog net zo mooi als 's ochtends.”
Pia
Bruidskapsel
“Alice Kapitein heeft mijn bruidskapsel verzorgd. Na het vastleggen van de datum ben ik gaan rondkijken op internet, op zoek naar het bruidskapsel dat bij mij en de jurk zou passen. Toen ik een voorbeeldfoto van het kapsel had gevonden welke ik heel mooi vond (toevallig op het instagramaccount van Alice) heb ik deze naar Alice doorgestuurd. Een aantal weken voor de grote dag mocht ik bij Alice langskomen voor het proefkapsel. Ik liet Alice nogmaals de voorbeeldfoto zien en zij ging meteen aan de slag. Ik vond het best lastig om me voor te stellen hoe het daadwerkelijk er uit zou komen te zien, want er werd geen wax o.i.d. gebruikt. Alice verzekerde mij wel steeds dat dit op de dag van de bruiloft wel zou gebeuren, dus dat geloofde ik dan ook maar. Het proefkapsel was nog niet helemaal naar mij zin, maar Alice hield hier rekening mee en bedacht ter plekke ook meteen een oplossing. Ik ging met een goed gevoel naar huis. Op de dag van trouwen verliep alles helemaal volgens planning. Alice haar tijdsplanning klopte en daardoor hoefden we ons niet te haasten. Wat Alice mij tijdens het maken van het proefkapsel beloofd had, is ze ook nagekomen. Het bruidskapsel zag er prachtig uit! Het was eigenlijk niet goed te vergelijken met het proefkapsel; dit was honderd keer mooier. Mijn bruidskapsel en de voorbeeldfoto die ik had doorgestuurd kwamen goed overeen. Ik was en ben nog steeds 100% tevreden over het werk van Alice.”
Alice
Bruidskapsel